ActualitatOpinió

“Podem arribar a una primera conclusió: *Waterloo està dinamitant el diàleg. Pel que tota hipòtesi que Waterloo pugui ser d’utilitat té escassíssim fonament. La derrota de Waterloo –llegeixi’s bé el que estic dient— és una condició necessària, fins i tot per a evitar la decadència de Catalunya.

Sostenim per enèsima vegada que el procés ha fracassat. La reflexió es fa necessària per a tots els subjectes polítics i socials. Meditar llargament sobre això em sembla obligat. No vull assenyalar a ningú, però entenc que certs sectors de l’esquerra haurien de revisar la seva vinculació, directa o indirecta, amb el procesismo en general i amb el que acadèmicament s’ha anomenat «qüestió nacional», una Vulgata que ha fet estralls en el moviment organitzat dels treballadors.”

Waterloo s’ha tirat definitivament al mont (blog lopezbulla.com, 18 de març de 2020)