Grup de treball: Premsa i comunicació


Presentació

El seu objectiu és mantenir la presència de l’associació i del missatge federalista en els mitjans i ressaltar totes les opinions mediàtiques que l’afavoreixin.
S’encarrega d’organitzar els actes centrals de l’associació i la seva difusió, i actualment, les tertúlies federalistes. Així mateix, s’encarrega del manteniment de les xarxes socials, de la pàgina web i el blog les relacions amb els mitjans de comunicació, l’elaboració de notícies de premsa i la seva difusió, la realització de vídeos i entrevistes a personatges rellevants, l’elaboració del Butlletí electrònic, la retransmissió dels actes en streaming, l’edició i publicació dels vídeos de les presentacions i el manteniment del canal de youtube, la transcripció d’algunes presentacions, l’elaboració de material didàctic, elaboració d’articles per a mitjans i per a la pàgina web , i la coordinació de la producció documental i els mecanismes de difusió. També es coordinen els dissenys d’imatge i banners per als actes i els mitjans de difusió. Actualment coordinat per Beatriz Silva.

Llegir la presentació completa del grup

Materials elaborats

Els materials disponibles han estat elaborats i adaptats a partir de materials existents, extrets de presentacions i actes o son fruit d’algunes iniciatives personals, que han estat discutides i contrastades amb la resta de membres del grup.
Aquests materials poden ser copiats i utilitzats en diferents actes i presentacions sempre i quan es mencioni la seva procedència.

 

Presentacions

iconoPPT    Federalisme (Per Salva Redón)

iconoPPT    Federalismo (Per Beatriz Silva)

iconoPPT         Reforma de la Constitución (Mireia Esteva)

iconoPPT  Present i futur de l’economia a Catalunya (per Francesc Trillas)

Materials de la reunio de UEF a Atenes del 17 al 19 de març de 2016

IconoPDF    Solidaritat europea_Dossier (1)

 

Material de difusió de l’Associació

IconoPDF

Triptic_FED

 

Banner Identitats

Banner Cooperació