ActualitatNotícies

El passat dia 2 d’agost ens va deixar Jaume Casanovas i Escussol, membre destacat de Federalistes d’Esquerres, ex alcalde de Vilanova i la Geltrú i ex governador civil de Lleida i Barcelona. En Jaume va estar participant activament a la nostra associació fins a les darreres setmanes de la seva vida, i havia estat molt actiu en tota mena d’activitats, especialment les de caràcter europeista

La notícia va ser recollida entre altres mitjans a Eix Diari i Canal Blau. També se’n va fer ressò el setmanari El Triangle, que va aprofitar per reproduir una recent entrevista que li havien fet. 

En els darrers dies han aparegut nombrosos articles de record. Entre ells volem destacar els signats per Marcel Gabarró, Joan Aguado, Àngels Navarro i Fèlix Sogas; Juan Luis Ruiz; Siscu Baiges, i Francesc Trillas. Jordi Amat també s’hi va referir al final d’un article a La Vanguardia.

La colla castellera local també li va dedicar un homenatge.

Federalistes d’Esquerres s’afegeix a les mostres de condol i envia una forta abraçada a les amistats d’en Jaume, familiars i totes les persones que van estar a prop seu fins al final. El seu record ens acompanyarà per sempre.