ActualitatOpinió

“Unes hores després de saber la notícia de la seva mort vaig anar al centre comercial Diagonal Mar, a Barcelona. Vaig estar una estona assegut en un banc veient com desfilava tota mena de gent per davant meu. Gent senzilla de mil i un orígens diferents. Me’ls mirava i pensava en Jaume Casanovas i la nostra convicció federalista compartida. Per mi aquesta convicció vol dir que em sento proper i interessat per totes i cada una de les persones que tinc a prop. Que si es pot ajudar en alguna cosa a qualsevol d’elles que comptin amb mi. Federalisme és compartir, ajudar, tractar-se de tu a tu, acostar-nos els uns als altres en comptes de marcar fronteres i ressaltar diferències. Estic convençut que en Jaume també ho veia així.

I així ho seguirem explicant, ara tristement sense ell.”

 

Una abraçada federalista, Jaume (El Triangle, 3 d’agost de 2019)