ActualitatOpinió

“Dissabte, 19 de novembre, Eix Diari va celebrar el seus primers 10 anys, en què s’ha convertit en un referent, l’únic, de la premsa de les nostres comarques, donant veu a molts col·lectius, entre els quals el nostre. Els felicitem i els desitgem molts èxits en aquesta nova etapa.

El mateix dia i a la mateixa hora Federalistes d’Esquerres celebràvem el nostre desè aniversari. Un grup d’homes i dones progressistes van fer aquest pas endavant en un moment particularment difícil de la nostra història recent. En un país severament colpit per la recessió de l’economia mundial, el trasbals i els temors de tota una part de la societat van propiciar el sorgiment d’un moviment secessionista, encoratjat pel mateix govern nacionalista de la Generalitat.”

10 Anys de Federalistes d’Esquerres i de l’Eix Diari (24 de novembre de 2022)