ActualitatNotícies

“Fa temps que professionals dels CAP dels barris més castigats de la ciutat i l’àrea metropolitana alertaven que les males condicions de vida dels seus veïns eren incompatibles amb els consells mèdics d’extremar les mesures d’higiene, pel precari dels seus habitatges. A més, en aquests entorns predominen uns perfils professionals incompatibles també amb el teletreball, molta gent treballant en supermercats, en fàbriques o en serveis de neteja, amb el que el confinament en massa ocasions és una utopia.

Després de cadascun d’aquestes fredes xifres hi ha persones amb contractes de treball escombraries, o directament sense ells, treballant en negre, que si s’absenten al seu lloc de treball no tindran què donar-li menjar als seus fills. O famílies obligades a compartir pis amb altres famílies, fent impossible el control dels contactes.”

El coronavirus s’enceba en els barris més pobres de l’àrea de Barcelona (El Periódico, 29 de març de 2020)