ActualitatOpinió

“En una situació com la que estem vivint les darreres setmanes arreu del món, afectats i espantats per la pandèmia de la Covid-19, sorprenen i fan mal les expressions insultants i agressives envers les persones i administracions que estan encarregades de fer-li front. És evident que hi ha decisions errònies, que les respostes a la crisi són diferents d’un país a un altre, que governants que treien importància a la malaltia ara són els que adopten les mesures de confinament més contundents, que gent amb bona fe escampa els rumors i les notícies falses més forassenyades… Però davant aquests errors la resposta adequada no és l’insult, l’amenaça o l’exigència de dimissions sinó la crítica sincera i constructiva.”

Humilitat, fraternitat i esperança (El Triangle, 30 de març de 2020)