ActualitatBlog (Esquerra sense fronteres)Opinió

“Si la UE fracassa, no serà per la victòria de partits euroescèptics, sinó per les accions contràries a l’esperit europeu de governs i forces que es vanen de ser capdavanteres de l’europeisme. Perquè trairan la seva missió i malmetran el seu nom, deixant-lo inservible per a aquells que creïn en ell honestament i que tant han treballat per fer realitat el seu projecte humanista per antonomàsia. A la repugnància a la qual al·ludia António Costa, que va verbalitzar amb incalculable encert la incredulitat de tants europeus, s’uneix la perversió de qui buida de contingut un ideal tan bell com la fraternitat a Europa, i usa la seva carcassa moribunda com a arma llancívola com atac macabre.”

Rentar-se les mans (blog Esquerres sense fronteres, 29 de març de 2020)