ActualitatEditorialNotícies

D’acord amb les mesures preventives dictades per les autoritats, a partir de dijous 12 de març, i durant almenys dues setmanes, Federalistes d’Esquerres suspenem tota la nostra activitat pública. Per tant, s’ajornen sense data totes les convocatòries en curs.
Es mantindrà la nostra presència a les xarxes socials, així com la nostra pàgina web, que seguirà sent l’instrument central de la nostra comunicació, i on us podeu adreçar per tota consulta, comentari o proposta. Aprofitarem aquesta reducció d’activitats (que de moment no té una data límit del tot certa) per posar-nos a punt, renovar materials, revisar el calendari, etc.
Lamentem les incomoditats que això pugui causar, i ens excusem amb totes les persones involucrades en les nostres activitats programades per als propers dies. Estem alerta per qualsevol altra mesura que les autoritats puguin indicar, i us mantindrem informats.
I entre tant, cuideu-vos i cuideu els altres: un comportament prudent i responsable de tothom és la millor contribució a la lluita contra la pandèmia. Si els federalistes no pensem en els altres, qui ho farà?