ActualitatOpinió

“La justificació que donen els responsables de la CCMA, cada vegada que se’ls pregunta per aquestes qüestions, és que aquestes decisions responen als “criteris professionals” que regeixen la selecció de les informacions i determinen la seva rellevància. Criteris professionals que sempre prioritzen l’últim anunci dels guionistes del procés però deixen en l’oblit qüestionis com el fet que Catalunya sigui líder en llistes d’espera sanitàries i de dependència o que estiguem batent el rècord de pobresa i precarietat dels últims 15 anys. Ara han decidit que en comptes de dedicar (per fi!) un reportatge en profunditat a l’escàndol de corrupció més greu que ha afectat Catalunya des de la recuperació de la democràcia, convidaran al responsable del 3% a trencar el seu silenci mediàtic parlant del 0,7%.”

TV3, Pujol i el 0,7% (Crònica Global, 12 de gener de 2020)