ActualitatOpinió

“Molta gent de bona fe ­guiada per uns il·luminats va esmerçar grans esforços per fer possible aquella «pseudovotació» i el desencert de Rajoy, els va fer creure que havien fet una cosa memorable. He tornat a veure gent ­emocionada, amb llàgrimes als ulls recordant-ho i he tornat a lamentar les energies perdudes en lluites contra molins de vent per culpa d’uns dirigents que han portat gent de bona fe a un carreró sense sortida.
La declaració d’independència (virtual i sense efectes legals) va ser el darrer acte d’una carrera cap al no-res. No sabem si el 27 d’octubre ho celebraran però el que sí que sabem és que tot plegat no ha portat a l’arcàdia somiada i sols ens ha portat a malsons com el judici. Acabo amb una cosa que crec fermament, mitificar els desencerts porta a més desencerts.”

 

Aniversaris (Diari de Girona, 5 d’octubre de 2019)