ActualitatTertúlia

El passat dijous 23 de maig es va realitzar, a la llibreria Alibri de Barcelona, la tertúlia federalista amb Esther Zapater, degana de la Facultat de Dret de la UAB.

Zapater va parlar dels reptes del projecte europeu al davant de les eleccions europees del dia 26, emfasitzant la possibilitat de que l’extrema dreta, ja present a 17 governs dels països de la UE, pugui alterar l’equilibri de forces a les institucions europees i afectar greument al projecte europeu.

Posteriorment, a la presentació de Esther Zapater es va obrir un debat entre els assistents, molt animat, on es va fer pales que malgrat la dificultat en els avenços en la cessió de sobirania per part dels estats membres, i del petit pressupost del que disposa la UE, es pot recalcar l’efecte positiu que significa la progressiva harmonització de la legislació europea, ja molt avançada.

Va presentar l’acte, Joan Botella, president de federalistes d’Esquerres. A l’acte hi van assistir unes 30 persones, malgrat coincidia amb diversos actes de final de campanya de partits d’esquerres.