ActualitatNotícies

“La solució al conflicte català sol se solucionarà amb diàleg i acord polític. Però també amb accions. I la més adequada per a solucionar el problema és reformar la Constitució per a convertir Espanya en un Estat federal. Aquests són els principis que mouen les jornades Diàlegs Catalunya-
Andalusia, promogudes per l’historiador català Javier Tébar i el professor de literatura andalús, Javier Aristu, i que entre aquest divendres i dissabte reuneixen a Barcelona un centenar d’intel·lectuals, polítics o periodistes de totes dues comunitats. Les jornades, que ja van tenir el seu primer lliurament a Sevilla el passat octubre, tenen com a objectiu establir uns ponts de diàleg en l’àmbit polític i social per a trobar una solució al conflicte català.”

Intel·lectuals i polítics d’esquerra urgeixen una reforma federal com a solució al conflicte català (El País, 5 d’abril de 2019)