ActualitatNotícies

Federalistes d’Esquerres celebrarà aquest any per segona vegada la festa de Sant Jordi instal·lant una paradeta a Barcelona que vendrà llibres d’assaig sobre federalisme però també novel·les i llibres amb esperit federalista a més d’altres novetats editorials.

El nostre lloc serà a Passeig de Gràcia 13, gairebé cantonada amb Gran Via el que ens donarà molta visibilitat i l’oportunitat de poder ser localitzats amb facilitat.

La paradeta vol servir de lloc de trobada en un dia especial i per això comptarà també amb signatures d’autors d’alguns dels llibres que tindrem a la venda i que creiem representen una aportació al debat que promou l’associació en relació a la qüestió federal a Espanya, Europa i el món.

Com pots participar-hi? Visitant-nos al llarg del dia i penjant fotos a xarxes socials, fent les teves compres a la nostra paradeta i ajudant-nos amb la difusió entre els teus coneguts perquè molta gent s’apropi a conèixer-nos i participi de les nostres micro-tertúlies.

Hem preparat una bona selecció de títols perquè tots i totes trobin alguna cosa interessant i punts de llibre especials.

Entre els autors que han confirmat la seva assistència hi ha: Joan Coscubiela, autor de ‘Empantanados’; Miquel Iceta, autor de la ‘La Tercera Vía’; Gemma Lienas, autora de ‘El libro de las emociones’; Victoria Camps, autora de ‘La fragilidad de una ética libre’; Marcello Belotti, traductor de L’arbre del eriço’ de Gramsci; Oriol Bartomeus, autor de ‘El terratrèmol silenciós’; David Lizoain, autor de ‘El fin del primer mundo’; Antoni Cisteró, autor de ‘Confluyendo’;Carmen Plaza, autora de ‘Prohibido respirar’; i Francesc Arroyo, autor de ‘Diálogos Marramao-Arroyo’.

Si vols fer una ullada a com va anar la paradeta l’any passat, està disponible una petita crònica amb vídeo al nostre web: https://federalistesdesquerres.org/2017/04/sant-jordi-federalista-2/

Us hi esperem!