Aquest diumenge 23 d’abril, Federalistes d’Esquerres ha celebrat la festa de Sant Jordi amb una paradeta a Passeig de Gràcia que ha servit de punt de trobada de socis, sòcies, amics i amigues de l’associació que han participat des de bon matí , ja sigui muntant, venent o fent les seves compres
Dos títols impulsats des de Federalistes d’Esquerres, ¿Que es el federalismo? i El Manifest de Ventotene, s’han convertit en top vendes del dia juntament amb la novel·la Patria, de Fernando Aramburu, Soldados de Cataluña, d’Eduardo Mendoza, i La guerra perdida de Jordi Soler. Altres títols que han tingut bona acollida han estat ‘El mundo de ayer’, de Stefan Zweig (que es va esgotar aviat al matí), ‘De Escocia a Cataluña. Referéndum y reforma constitucional “de Joaquín Tornos, ‘Travesía de la nada’ de Manuel Cruz i ‘Elogio de la duda’ de Victòria Camps.
La paradeta ha recollit una selecció de llibres d’assaig sobre federalisme i actualitat política però també novel·les amb esperit federalista com les de Jhumpa Lahiri, premi Pulitzer, o Tania James i llibres de Thomas Piketty, Zygmunt Bauman o Branko Milanovic.
Joan Botella, Joan Marcet, Manuel Cruz, Pier Virgilio Dastoli, Andreu Missé, Cesáreo Rodríguez Aguilera, Joaquín Tornos, Francesc Trillas, Ricardo Fernández Aguilà i Miguel Pajares, han estat alguns dels autors que han signat els seus llibres al llarg del dia.