Aquest diumenge 23 d’abril, Federalistes d’Esquerres ha celebrat la festa de Sant Jordi amb una paradeta a Passeig de Gràcia que ha servit de punt de trobada de socis, sòcies, amics i amigues de l’associació que han participat des de bon matí , ja sigui muntant, venent o fent les seves compres
Dos títols impulsats des de Federalistes d’Esquerres, ¿Que es el federalismo? i El Manifest de Ventotene, s’han convertit en top vendes del dia juntament amb la novel·la Patria, de Fernando Aramburu, Soldados de Cataluña, d’Eduardo Mendoza, i La guerra perdida de Jordi Soler. Altres títols que han tingut bona acollida han estat ‘El mundo de ayer’, de Stefan Zweig (que es va esgotar aviat al matí), ‘De Escocia a Cataluña. Referéndum y reforma constitucional “de Joaquín Tornos, ‘Travesía de la nada’ de Manuel Cruz i ‘Elogio de la duda’ de Victòria Camps.
La paradeta ha recollit una selecció de llibres d’assaig sobre federalisme i actualitat política però també novel·les amb esperit federalista com les de Jhumpa Lahiri, premi Pulitzer, o Tania James i llibres de Thomas Piketty, Zygmunt Bauman o Branko Milanovic.
Joan Botella, Joan Marcet, Manuel Cruz, Pier Virgilio Dastoli, Andreu Missé, Cesáreo Rodríguez Aguilera, Joaquín Tornos, Francesc Trillas, Ricardo Fernández Aguilà i Miguel Pajares, han estat alguns dels autors que han signat els seus llibres al llarg del dia.

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide