Notícies

L’entitat Federalistes d’Esquerres ha portat la seva aposta per una Espanya federal com a solució a l’encaix de Catalunya a l’Estat a la manifestació celebrada aquest dissabte a la capital italiana per commemorar el 60 aniversari del Tractat de Roma, que va posar les bases del que ara és la Unió Europea.

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

L’entitat Federalistes d’Esquerres ha portat la seva aposta per una Espanya federal com a solució a l’encaix de Catalunya a l’Estat a la manifestació celebrada aquest dissabte a la capital italiana per commemorar el 60 aniversari del Tractat de Roma, que va posar les bases del que ara és la Unió Europea.

Segons un comunicat, l’organització s’ha sumat a la ‘Marxa per Europa’ com a colofó a la seva participació en una sèrie d’actes en els quals ha exposat la seva visió sobre el federalisme, primer divendres de la mà de la membre de l’entitat i exregidora del PSC a Barcelona Sara Jaurrieta a la xerrada ‘Canviant el rumb d’Europa’, i aquest dissabte en el fòrum ‘Europa lluita de nou: Reconstruint la visió, recuperant la confiança, rellançant la unitat’.

En aquest acte hi han participat l’expresident del Parlament Europeu Josep Borrell (PSC), el president del grup ALDE a la cambra, Guy Verhofstadt, i l’expresident de la Comissió Europea Romano Prodi, entre altres.