ActualitatNotícies

Dues membres de la junta directiva de Federalistes d’Esquerres, la catedràtica emèrita d’Ètica de la UAB, Victòria Camps, i l’escriptora, Laura Freixas, es troben entre les 500 dones més influents d’Espanya segons la llista que ha confeccionat recentment el diari El Mundo a través del seu suplement YoDona. Les dues són actualment vocals d’Honor de la junta directiva i Victòria Camps va ocupar, a més, fins al juliol passat el càrrec de vicepresidenta.

Des de l’associació volem felicitar-les per aquest reconeixement i també a altres sòcies que es troben en aquesta llista que busca visibilitzar referents femenins d’èxit i impulsar un major protagonisme femení en àmbits reservats tradicionalment als homes.

A més de Victòria Camps i Laura Freixas, la llista de les 500 dones més influents d’Espanya inclou aquest any a altres dones que són membres de Federalistes d’Esquerres o hi col·laboren regularment, com per exemple, la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i la directora de cinema Isabel Coixet, una de les persones ha donat suport a l’associació de els seus inicis en 2012.

A totes elles agraïm el seu compromís amb el federalisme i amb els valors del diàleg, el pacte i la convivència.