ActualitatNotes de premsaNotícies

Estimades companyes i estimats companys de FED,

Com va comunicar l’associació en els passats dies, he decidit acceptar, a títol exclusivament individual, la proposta de Meritxell Batet d’anar com a número dos i com a independent, a la llista del PSC al Congrés per Barcelona. M’hagués agradat poder informar de l’assumpte amb més antelació, però, com sol succeir en aquests casos, tot ha estat molt ràpid i no hi havia marge de maniobra temporal per convocar a cap dels nostres òrgans.

Aquesta és una decisió personal que no implica una decisió de la nostra associació, que és i seguirà sent una associació plural on regna una enriquidora, i de fet creixent, pluralitat de perspectives.

De totes maneres, fa temps que els havia comentat a les persones que m’acompanyen a la Junta el meu desig de donar per finalitzada la meva etapa com a president, per pensar que és un bon moment per donar un nou impuls a l’associació. Ara la meva candidatura fa inajornable aquest procés, pel que us comunico la meva renúncia immediata a la presidència, i la convocatòria d’una assemblea, que es farà oficial en els pròxims dies, per elegir una nova presidència, que estic convençut que reflectirà la pluralitat del nostre col·lectiu.

Vull agrair-vos de tot cor el vostre suport durant tot aquest temps, on malgrat totes les dificultats hem aconseguit col·locar en el centre del debat polític la idea federal, sense la qual serà impossible ja construir el futur de la nostra societat. També vull agrair molt especialment la feina, totalment desinteressada, de les persones que m’han acompanyat a la Junta.

Us animo a participar activament en la propera assemblea, a la qual sereu oficialment convocats immediatament, i a seguir impulsant activament els projectes de l’associació, entre els quals es troben ara mateix com sabeu la promoció del llibre “Què és el federalisme” i del documental “FEDERAL”.

Ben cordialment,

Manuel Cruz

Barcelona 16 de maig de 2016