ActualitatEditorialNotes de premsaNotícies

Editorial de Federalistes d’Esquerres. Volem una Constitució que permeti desenvolupar un sistema federal sobre la base dels principis de la cooperació, la lleialtat institucional i la solidaritat entre els pobles

Avui la Constitució compleix 37 anys i és bo recordar que els federalistes aspirem a una reforma profunda de les nostres institucions. Volem una Constitució que permeti desenvolupar un sistema federal sobre la base dels principis de la cooperació, la lleialtat institucional i la solidaritat entre els pobles. Volem regenerar el model polític i institucional, fent-lo més democràtic i participatiu, respectuós de l’autogovern de les parts i de la plurinacionalitat d’Espanya. Volem avançar també en la construcció d’una Europa sense fronteres, federal, més justa i solidària. Estem convençuts que només un esforç comú permetrà consolidar la democràcia i la pau en el nostre continent i que els valors del federalisme poden ser claus en el projecte de regeneració democràtica que vol la immensa majoria dels ciutadans i ciutadanes.

Diumenge 6 de desembre de 2015