ActualitatNotícies

Volem manifestar la nostra felicitació a Andreu Missé, director d’Alternativas Económicas i membre de Federalistes d’Esquerres, qui va rebre el passat dia 16 de novembre el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán.

El guardó li va ser atorgat per una trajectòria professional facilitant una informació econòmica transparent, fiable i comprensible més enllà dels interessos i les pressions.

Des de Federalistes d’Esquerres ens alegrem per aquest merescut premi i li animem a seguir treballant per un periodisme veraç i independent i per la difusió de les idees federalistes, cosa a al qual ha dedicat bona part dels seus esforços en els últims anys.

EFCAixí mateix, volem felicitar als nostres amics d’Economistes Davant la Crisi (Economistas frente a la crisis, EFC) que han rebut la setmana passada el Premi Bitácoras 2015 al millor blog d’economia en castellà. Aquest guardó reconeix l’esforç d’un ampli conjunt d’economistes i professionals que comparteixen la preocupació de fer propostes per superar la crisi i construir una societat més justa i una Europa més cohesionada, valors federals amb els quals estem compromesos.