ActualitatOpinió

La candidatura de Junts pel Sí és la de la corrupció del partit de les quinze seus embargades, del cas Innova, del cas Palau i les amistats perilloses de Fèlix Millet; la candidatura del fiasco de Barcelona World i de l’escandalosa privatització d’ATLL; la candidatura dels qui fins al 2012 van votar amb el PP totes i cadascuna de les lleis que han permès el major desastre social que ha patit aquest país en dècades; la dels qui han afavorit els consorcis sanitaris i el lucre privat amb l’ús de les infraestructures de la sanitat de tothom i els qui han finançat escoles d’elit mentre retallaven en l’educació pública; la dels qui han preferit invertir en maldestra diplomàcia, pomposos tricentenaris i bastes campanyes propagandístiques mentre faltaven recursos per a beques menjador i dependència. “Plebiscitàries, evidentment” (El País, 8 d’agost de 2015)