ActualitatOpinió

Aquests últims quatre anys han estat un infern. Companys malalts han mort en llistes d’espera, sense atenció sanitària, sense suficient menjar, desemparats. Si poguéssim fer més sacrificis, els faríem per construir una societat en comú, en què no hi hagués privilegiats, en què no hi hagués desigualtats. Però no sabem quina societat volen vostès construir. No ho diuen. Creuen que el poble no ha de tenir aquesta informació. Amb la qual cosa ens basem en la societat que han fomentat i perpetuat en els últims quatre anys, una societat injusta, en què els catalans rics s’han fet més rics, en què els exclosos estan més exclosos, en què els corruptes segueixen impunes, en què centenars de milers hem perdut l’accés a la sanitat i altres drets pels quals havíem lluitat.  “Senyor Junqueras i senyor Mas: no som capaços” (Catalunya Plural, ediario.es, 30 de juliol de 2015)