El passat diumenge, 23 d’abril, vàrem tenir la satisfacció de celebrar Sant Jordi a la parada de l’Associació. Des de bon matí i fins l’hora de plegar, ja fosc, uns quants companyes i companys es van encarregar d’escollir els llibres, d’organitzar-ho tot, de mantenir la parada activa, muntar i desmuntar, passar comptes…
Vam tornar a casa ben contents, per la quantitat de gent que ens va visitar i pel bon ambient que vam tenir, ben acompanyats per un dia assolellat de prrimavera.
Va ser un dia de recuperació de la diada, després dels anys de pandèmia sense poder-la celebrar i el record dels ruixats que van caure l’any passat. Una vegada més la parada ha estat un punt de referència per trobar alguns llibres que recomanem, i també per trobar-nos al llarg del dia, socis i simpatitzants.
I com sempre, tot és possible amb el suport desinteressat dels que participen d’una manera o un altre sense escatimar esforços.
Gràcies a tots els qui vàreu col·laborar! Vosaltres feu que el món en el que vivim sigui millor!