ActualitatFederalistes als mitjansOpinió

“Federalistes d’Esquerres (FED) va donar a conèixer ahir una “Crida federal per l’entesa lingüística” que reclama que “la nostra societat i els seus representants han d’emparar l’idioma del respecte i la fraternitat. Les llengües han de servir per parlar-nos, no pas per enfrontar-nos”. “Aquesta és la crida del federalisme. Respecte a la diversitat i ús de les llengües com element comunicatiu, de riquesa i creixement personal”, assenyala el manifest llegit en la cloenda de la Primera Jornada de Polítiques Lingüístiques dins d’una Espanya federal, que es va celebrar aquest dissabte a L’Hospitalet de Llobregat. Hi van participar historiadors, experts en Dret Constitucional, traductors, escriptors i representants de l’Assemblea per una Escola Bilingüe.”

Crida federalista per una entesa lingüística a Catalunya (El Triangle, 12 de marc de 2023)