ActualitatNotícies

El President del Senat, Ander Gil García, va rebre ahir al President de l’Associació per una Espanya Federal (AEF), Nicolás Sartorius, i al President de Federalistes d’ Esquerres, Joan Botella, per a conèixer els plans de treball i els objectius de l’Associació.

La reunió va transcórrer, en paraules de Sartorius,  en un clima de gran col·laboració i enteniment, compartint el President del Senat la necessitat d’impulsar  debats entorn de com millorar el model territorial d’Espanya. En aquest sentit, Ander Gil va oferir la seu del Senat per a la celebració de seminaris i conferències que abordin, de manera plural i oberta, els debats citats.

Tant el President del Senat com el President i Vicepresident de la AEF van mostrar la seva satisfacció pel desenvolupament de la reunió i es van comprometre a mantenir actius els canals de comunicació per a avançar en el compromís de col·laboració que totes dues parts van expressar.

 

Enllaç original: https://porunaespanafederal.es/el-presidente-de-senado-recibe-a-una-representacion-de-la-asociacion-por-una-espana-federal/