Opinió

“Així, Cataluña, amb ñ de ñordo, obre els seus braços als turistes espanyols. El vídeo de la campanya de l’Agència Catalana de Turisme que vol atreure visitants espanyols aquest estiu sembla elaborat per un publicista federalista. Dura 57 segons i el seu redactat desconcerta una mica. Parla d’unes persones que ens visiten i que ‘somriuen perquè saben que cada dia surt el sol”. Els espanyols deuen ser de somriure fàcil. I això que Catalunya tingui llocs que “extrañan” als que no els visiten sona a catalanada de les bones. Però per bona la intenció de presentar Catalunya a Espanya com una comunitat de gent simpàtica que no només agraeix que la visitin ciutadans de l’Estat sinó que desitja que tornin perquè pressuposa que ja havien vingut altres cops.”

“Cataluña es mejor con vosotros” (El Triangle, 25 de maig de 2020)