ActualitatOpinió

“El món ha canviat completament i infinitat de coses que podíem fer abans del *coronavirus ja no podem fer-les. L’única cosa que no ha canviat ha estat la brega i la crispació política habituals a Espanya, on no s’ha respectat ni la tremenda tragèdia de la pandèmia. Després d’uns inicis vacil·lants, l’oposició de dretes no ha perdonat ni una de les fallades d’improvisació ni els errors de previsió o de gestió comesos per Sánchez i ha convertit la batalla política per a derrocar al Govern de coalició en la prioritat de la seva actuació. El mateix ha fet el *Govern independentista de Quim Torra. Sense importar-los gens ni mica a caure en les contradiccions de demanar més confinament un dia i exigir aixecar-lo l’endemà, o prioritzar la salut un dia i l’economia un altre dia.

Ara, per al PP, com es veu amb les declaracions de Casado o amb l’exigència de Madrid de passar a la fase 1 de la desescalada sense estar preparat, l’essencial és exigir la represa de l’activitat econòmica i social, sense que els preocupi un possible rebrot del virus. Igual que Trump i els seus aguerrits seguidors.”

Trumpisme a Madrid (Crònica Global.17 de maig de 2020)