ActualitatOpinió

“El que necessitem és un gran pacte europeu de desconfinament i per la reconstrucció de l’economia, un pacte que ajudi a tots i que dirigeixi el desenvolupament cap a un model més sostenible i això s’ha de fer mancomunant el deute i fent plans de desenvolupament coordinats, federals. Qui s’hi oposa? Els rics i de dretes. Què diuen? Que ells han treballat molt, que està bé tenir un mercat conjunt però que no volen avançar cap a una estructura federal políticament reforçada perquè això, ho diguin com ho diguin, significaria perdre part dels seus privilegis, compartir de veritat solucions amb tots els participants. Diuen a més que els altres no treballen, gestionen malament i després van a buscar-los a ells que són més rics perquè ho saben fer millor. Els sona la música? Recorden el que diuen els independentistes aquí?
Aquí estem igual.”

Resposta federal (Diari de Girona, 9 de maig de 2020)