“No expliquen tampoc què està passant amb els nens i nenes que tenien una beca de menjador i depenen ara de la iniciativa dels ajuntaments perquè el Govern ha estat incapaç de garantir una necessitat tan prioritària com l’alimentació infantil enmig d’una pandèmia. Són invisibles també les persones sense sostre que es van quedar sense albergs ni possibilitats d’accedir a recursos d’alimentació o condícia, exposades doblement al virus. Van sortir de les tenebres fugaçment quan el conseller Miquel Buch va convocar una roda de premsa per informar que s’havia detingut l’assassí en sèrie que havia posat fi a la vida de quatre d’ells durant el confinament. Ni tan sols llavors TV3 va aprofundir en per què no és una prioritat de primer ordre en una crisi sanitària que imposa aïllament i mesures d’higiene estrictes garantir que ningú dormi al carrer.

Els temes incòmodes, que no formen part de les rodes de premsa del *Govern, no entren en la graella dels nostres mitjans públics encara que siguin essencials per al nostre present i el nostre futur.”

El que no es parla en TV3 (Crònica Global, 14 de maig de 2020)