ActualitatOpinió

“Torra, aïllat en la Generalitat, per donar positiu (no sabem si es va contagiar a Perpinyà en la festa de l’odi i la bandereta), es dedica al seu. En aferrar-se a plantejar l’aïllament del territori de Catalunya, en acusar el govern d’arrabassar-li competències, al no signar la declaració conjunta amb la resta de comunitats, en menysprear selectivament l’ajuda i recursos de la resta d’Espanya, en intentar desacreditar les actuacions del govern fos i dins de les nostres fronteres, en acusar de confiscació de màscares al govern en comptes de reconèixer la seva incapacitat per a proveir-les als seus propis hospitals, l’única cosa que fa és devaluar davant els ciutadans, les actuacions que posa en marxa el govern per a protegir-los.”

Excuses per a un desastre (Crònica Global, 24 de març de 2020)