ActualitatOpinió

“Tot aquest indecent intent d’aprofitar políticament la crisi sanitària obeeix a la decisió de no recular ni un instant ni per cap motiu en l’estratègia de la tensió que necessiten els qui dirigeixen el moviment independentista per a mantenir la mobilització dels seus incondicionals. No pot ser que, encara que sigui per uns dies o uns mesos, l’Estat no sigui aquest ens pervers i opressor que denuncien i es converteixi en un Estat protector. Ni es pot retrocedir en la demostració que Catalunya ho té tot per a ser independent, però no li deixen. Davant aquests dos objectius, val tot, fins i tot donar lliçons cada dia amb una actitud impúdica mentre el *coronavirus avança imparable i no distingeix entre territoris, països o fronteres.”

La pandèmia causa paranoia a Catalunya (Crònica Global, 22 de març de 2020)