ActualitatOpinió

“Tornem a això de sempre: l’independentisme pensa en avui o com a molt en demà i no en demà passat, per a així dir-ho. Es tracta d’una visió curtterminista que ho banalitza tot -fins i tot una pandèmia!- amb l’objectiu de mantenir, no perdre o recuperar l’hegemonia política en l’àmbit autonòmic.
No s’adonen que aquí totes i tots ens juguem moltíssim? El *coronavirus ho canviarà tot. Ho ha canviat ja tot, en realitat. El món no serà el mateix. I el que s’està decidint en aquestes setmanes és com seran les nostres societats en el futur: més autoritàries o més solidàries. Aquest és el tema. Fer batalletes sobre el color de l’anunci de l’Executiu és patètic. Una de dues: o no s’adonen o ho saben i intenten aprofitar qualsevol escletxa per a ficar el seu relat. No sé el que és pitjor. En tot cas, la irresponsabilitat és majúscula.”

Entrevista a Steven Forti (Crònica Global, 22 de març de 2020)