ActualitatNotícies

El dimarts 18 de febrer, Carme Valls, metgessa, exparlamentària del Parlament de Catalunya i vicepresidenta de l’Associació Federalistes d’Esquerres, va donar una conferència amb el nom “Medi ambient, salut pública i gènere”. La conferència va ser presentada per Mireia Esteva, vicepresidenta de Federalistes d’Esquerres.

Aquesta conferència s’enmarca dins del cicle de conferències, programades al Casal Transformadors, al carrer Ausias Marc, 60 de Barcelona, que està organitzant l’Associació.

Així mateix, Valls va aprofitar per presentar el seu llibre “Medio ambiente y salud”, de edicions Cátedra de la Universitat de València, que publicat només fa un any, ja va per la seva quarta edició.

Cap el final de la conferència, Carme Valls va resaltar la importància d’afrontar els problemes mediambientals d’una forma federal, ja que a problemes globals, cal posar-hi solucions també globals.

La conferència de Carme Valls, molt ben documentada, molt técnica i alhora molt pedagògica, no va deixar d’interessar en cap moment al públic pressent, que va realitzar al final moltes preguntes i comentaris.