ActualitatOpinió

“Catalunya necessita uns mitjans de comunicació públics de qualitat, que siguin valorats i estimats per tota la ciutadania, voti a qui voti. Que recullin totes les veus i preocupacions. Per què el FAQS dedica les seves gairebé quatre hores d’emissió cada nit de dissabte a parlar només del monotema? Catalunya és líder en llistes d’espera sanitàries i de dependència. La pobresa ha batut el rècord dels últims 15 anys i s’ha situat en un 21,3%. Però d’això gairebé no es parla en els nostres mitjans públics, on només interessa dirigir-se a una part de la població: la que s’embolica en una estelada encara que som tots i totes els que financem amb els nostres impostos els més de 310 milions d’euros que ens costa a l’any.”

La pluralitat segons TV3 (Diari de Girona, 2 de gener de 2020)