ActualitatOpinió

“Pel que es veu, només hi ha uns pocs que saben a on van, els altres som uns “maneu-vos”. Entenc que la majoria no vol perdre’s l’aventura ni els jocs de rol, així que corren a donar-se d’alta en Telegram. De petits ens divertien els jocs de pistes i les gimcanes, i al qual no volia jugar, li dèiem que “no li ajuntàvem”. Perquè això, a ningú li agrada que no li ajunten.
Alguns ja tenen temptacions de fer les llistes dels noms que es donen d’alta en aquestes dates de forma tan precipitada; uns altres agraeixen que els instrueixin en el digital i els facin rejovenir amb aventuretes; i uns altres tenen tanta confiança en la revolució que aniran on els manin sense piular. Molts, simplement, ens mantenim al pairo per a que l’ona no ens destrossi.
Gràcies, patriotes, per entretenir-nos amb tanta dignitat!”

Els que vivim al pairo! (Crònica Global, 12 d’octubre de 2019)