ActualitatOpinió

“Mentre totes les televisions emetien en directe els disturbis violents que deixaven una mar de destrosses, TV3 connectava amb altres coses. Amb un concert de Lluís Llach, o una peça enllaunada sobre les múltiples etapes de cadascuna de les “Marxes per la Llibertat” sobre les quals ens van explicar gairebé tots els detalls. Dic “gairebé”, perquè en moltes connexions en directe d’altres televisions va poder veure’s com cridaven “*visca *Terra *Lliure”. No en TV3.

Per a la nostra televisió pública, el dimecres “només havien cinc cotxes cremats”. Els Mossos explicaven en un tuit que els estaven llançant objectes amb àcid, però TV3 no deia res. Les altres televisions, sí, perquè òbviament era molt greu.”

La setmana de la sentència, segons TV3 (Crònica Global, 25 d’octubre de 2019)