ActualitatOpinió

“Durant aquests dos anys la pluralitat ha estat anul·lada i els moderats s’han atrinxerat o han estat vilment liquidats. Pocs són els valents que s’han atrevit a dir que el rei era nu, que el seu vestit no era més que una il·lusió òptica per tal de satisfer els interessos dels creadors del muntatge, de la ficció. Sempre Santi Vila, l’11 de setembre amb l’article Avorrits, on reclama un gir a l’independentisme i el respecte a la convivència. Amb comptagotes, sorgeixen de nous. Marta Rovira confessava aquesta mateixa setmana que l’1 d’octubre no va tenir legitimitat, la qual cosa ve a dir que no va ser legal. Una altra que comença a obrir els ulls i despertar del somni. L’últim, des del propi exèrcit de fabricants d’irrealitats, TV3.

Dos anys ja: de la fractura a la realitat (iSabadell, 14 de setembre de 2019)