ActualitatOpinió

“Tenim un govern inoperant que no ha fet pràcticament res, més enllà d’anar a fires folklòriques. Només han aprovat una llei en gairebé dos anys. Només els importen els gestos simbòlics, i no tenen gens d’interès a governar l’administració pública. Han fet retallades perquè no han estat capaces d’aprovar uns Pressupostos. Diuen sempre que no tenen diners, però tampoc han estat capaços de negociar amb el Govern d’Espanya l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat. El Govern ho integren dos partits que s’odien entre ells: JxCat i ERC. Cadascun tira pel seu costat, i estan més preocupats per les pròximes eleccions que pel dia a dia de la Generalitat. Han posat consellers molt bel·licosos en el tema nacional, però sense cap experiència o interès en la gestió del dia a dia.”

Entrevista a Roger Molinas (Crónica Global, 1 de setembre de 2019)