ActualitatOpinió

“Sentir parlar de presos polítics a Catalunya em produeix una certa irritació intel·lectual. En la dictadura de Franco sí que va haver-hi presos polítics, jo entre molts altres milers, però parlar de presos polítics en una democràcia com l’espanyola és una manipulació, una tergiversació completa. En una democràcia no hi ha presos polítics, i la prova està en la mateixa Catalunya, on no es fica en la presó a la gent per les seves idees independentistes. No hi ha dos milions de persones processades… Una mentida com això de l”Espanya ens roba’, quan, en tot cas, qui robava i es portava els diners a esportes eren els dirigents nacionalistes catalans que van estar 23 anys governant. La ‘república catalana’, el ‘dret a decidir’… Tot són enganys.”

Entrevista a Nicolás Sartorius (El Confidencial, 2 de setembre de 2019)