ActualitatOpinió

“És important recordar on ens trobem en aquests moments: El conjunt de les administracions públiques espanyoles recapten sis punts menys en relació a la nostra riquesa que la mitjana europea, bretxa que s’ha augmentat en els últims anys. Estem parlant de 80.000 milions anuals. Per això, hem de tenir en compte que si volem serveis públics de qualitat, pensions garantides i infraestructures que promoguin la nostra economia, hem de repensar com aconseguir que els que més tenen, guanyen i hereten -visquin on visquin- contribueixin al benestar de tots amb una fiscalitat justa. I això, al seu torn passa per un diàleg presidit per la lleialtat i la cooperació entre administracions i la bona fe negociadora i no per exabruptes i la confrontació estèril.”

Molt de soroll i poca coherència (ABC, 28 d’agost de 2019)