ActualitatNotícies

El 29 de juny ha tingut lloc l’assemblea anual de Federalistes d’Esquerres, acompanyada aquest any de l’assemblea extraordinària, convocada per a renovar la Junta de l’Associació.

L’assemblea va ser precedida per una interessant (i tan acadèmica com plena d’ocurrències !) taula rodona sobre la situació política espanyola i catalana, en què varen participar els nostres amics, els professors  Ana-Sofía Cardenal (Univ. Oberta de Catalunya) i Gabriel Colomé ( Univ. Autònoma de Barcelona).

L’assemblea va aprovar la integració de Federalistes d’Esquerres a la “Union of European Federalists”), mandatant a la nova Junta de renegociar els termes i quotes de la integració; va ratificar els nous Estatuts de la “Asociación por una España Federal”); va rebre i va aprovar la informació sobre l’evolució associativa i financera de l’últim periode; i va procedir a l’elecció de la nova Junta.

La Junta s’ha renovat significativament, sent nous un terç dels seus membres actuals. Només es va presentar, al costat de la candidatura completa proposada per la Junta sortint, una candidatura individual, candidatura que (com es va fer el 2016) es va incorporar a la col.lectiva, que va ser així elegida per unanimitat dels assistents.