ActualitatNotíciesTertúlia

El passat dijous 11 d’abril l’Ana Sanz, la Beatriz Silva i el Francesc Trillas van protagonitzar la tertúlia d’aquest mes i van rememorar els orígens de Federalistes d’Esquerres.
Aquest mes la tertúlia va girar entorn al llibre “Missió Federal”, en el qual el Francesc Trillas explica com va néixer l’associació Federalistes d’Esquerres a partir d’un manifest que es va anomenar “Crida a la Catalunya Federalista i d’Esquerra”. Els tres van subratllar que la proposta de la nostra associació ens ha portat a treballar per valors com el pacte, el diàleg, la convivència o l’acord. Trillas va remarcar que “les solucions han de ser compartides i que cal parlar amb tothom”. A la vegada va emfatitzar que “Federalistes d’Esquerres ha estat un punt de trobada de persones molt diverses”. Per la seva part, Ana Sanz ha recordat el primer acte de l’associació al Teatre Goya i ha expressat que “l’associació ho ha fet molt bé durant aquests anys”. Els tres van coincidir en el fet que el manifest és plenament vigent avui en dia, fet que és la constatació que es va fer un bon diagnòstic del que estava succeint a Catalunya així com de quina era la solució per sortir de l’atzucac actual.