ActualitatNotícies

El proper divendres, 26 d’Abril, tindrà lloc a Barcelona l’Àgora Ciutadana “We Are Europe” (“Som Europa”) en el marc de la trobada de la Unió Europea Federalista.
Federalistes d’Esquerres tindrà una participació destacada en aquesta important cita europeista.
La trobada tindrà lloc a l’Escola d’Estudis Internacionals, a la Universitat Pompeu Fabra(Passeig Pujades, 1, 08003 Barcelona) i començarà a les 16h. Acabarà sobre les 21.30h amb una festa i un concert.
La inauguració correrà a càrrec del dirigent de la Unió Europea Federalista Paolo Vacca i el President de Federalistes d’Esquerres, Joan Botella. En una primera taula rodona sobre les futures eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc un mes després, hi parlarà entre altres Enrique Barón, expresident del Parlament Europeu i actual president de la branca espanyola de la Unió Europea Federalista.
En una segona taula rodona hi participarà Francesc Trillas, membre de Federalistes d’Esquerres i autor del llibre “Missió Federal”.
El programa complet i el formulari d’inscripció es pot trobar aquí:https://federalistesdesquerres.org/event/agora-con-la-mirada-puesta-en-las-elecciones-
europeas/
Aquesta trobada té com un dels seus objetius seguir consolidant Barcelona com una gran capital del federalisme espanyol i europeu.