ActualitatOpinió

“Aquests darrers dies de campanya molts ciutadans hem compartit el temor perquè les tres opcions de dreta sumessin els 176 escons que marquen la majoria absoluta al Congrés dels Diputats. Ens vam acostumar a un grapat d’anys de govern del Partit Popular. Hem vist com Ciutadans girava cap a la dreta més del que semblava que era la seva posició política original. Però Vox ja era ‘massa pel cos’. Imaginar-se un govern espanyol depenent dels vots i les idees que han expressat en campanya els seus dirigents era un exercici terrorífic.

Estan de moda les pel·lícules de por, però la realitat és la realitat i no te la pots estalviar deixant d’anar al cinema.

Som uns quants milions els que vam anar a votar amb aquesta por enganxada al cos i que hem respirat alleujats en anar a dormir aquesta nit.

Som progres. I què passa?”

Hem guanyat els progres (El Triangle, 29 d’abril de 2019)