ActualitatNotícies

VIII Fòrum de les Autonomies, al Senat

El proper 28 de març, se celebrarà al Senat el VIII Fòrum de les Autonomies, dedicat a estudiar els problemes actuals de l’Estat Autonòmic.
Aquesta Jornada d’estudi es realitza amb la voluntat de crear espais de reflexió entre responsables autonòmics i acadèmics, i ve avalada per la majoria de les comunitats autònomes, el Senat, la Fundació Giménez Abad i l’Observatori de Dret Públic (IDP), de Barcelona. A la reunió es farà una valoració general de l’any 2018 i dos temes monogràfics de particular importància: Els menors estrangers no acompanyats i les comunitats autònomes i el despoblament de l’Espanya autonòmica
Entre els participants, figuren Eliseo Aja i Javier García Roca, directors del Informe Comunitats autònomes

(*)  http://www.idpbarcelona.net
(**) www.foroautonomias.es Eliseo Aja i Javier García Roca