ActualitatOpinió

“A Espanya i a Catalunya la televisió nacional ha estat en general (llevat d’honroses, però poques, excepcions) el contrari del pluralisme, la deliberació assenyada i el raonament públic que es pot promoure des dels mitjans audiovisuals i que han promogut cadenes com la BBC o Arte. TV3 era una oportunitat per demostrar que era possible fer una televisió pública seguint aquests models. Al final, més que assemblar-se a la BBC, ha acabat assemblant-se a Fox News. Excepte que no estic segur que a Fox News els seus protagonistes desqualifiquin d’una forma tan oberta i barroera alguns líders polítics. El director de TV3, un antic tertulià partidista, es permet desqualificar l’oposició parlamentària, i un dels còmics estrella de la cadena insulta directament alguns dels seus líders, amb noms i cognoms, sense que passi res.”

La fi de la televisió nacional (El Triangle, 20 de febrer de 2019)