Opinió

“Comencem l’any amb els presos que van decidir utilitzar els seus càrrecs per a posar en escac l’ordre constitucional ja jutjats per endavant i amb veredicte d’innocència. També, amb la promesa de l’aprovació d’una llei Òmnibus a Catalunya que posi en marxa tots els acords socials suspesos pel TC. Un altre parany més per a saltar-se la llei i promoure el malestar ciutadà. Així va començar el procés: amb una llei Òmnibus durant el  govern de Mas que va tenir l’habilitat de carregar-se l’estat del benestar. Ara, una altra vegada una llei que ho enquadra tot, per a dir-nos que si l’estat del benestar no és possible, no és per culpa dels quals ens governen. Ah! Sempre és culpa dels tribunals!

Mentrestant, ningú sap on estan els 17 milions d’euros que el Govern espanyol ha pagat a la Generalitat per a lluitar contra la violència de gènere.”

D’oca en oca (Crònica Global, 5 de gener de 2019)