ActualitatOpinió

“A Catalunya, avui, no es pot fer un referèndum. No només hi ha polarització social, sinó una indústria massiva de producció propagandística a favor de la separació. Davant d’això, les veus que defensen a Catalunya altres solucions estan absolutament minoritzades. Això ja els va bé als independentistes i a les posicions dures des d’Espanya, perquè fingeixen que és un debat binari entre separatistes i centralistes, i sufoca les altres veus, que jo crec que són majoritàries: un autogovern saludable, flexible, federal… Ens han silenciat als qui no compartim aquesta opinió. Revertir la campanya d’hegemonia comunicacional que hi ha hagut a Catalunya els últims anys demana temps i igualtat de mitjans. Sense això no es pot ni començar a parlar de referèndum.”

 

Entrevista a Joan Botella (El Triangle, 5 de gener de 2019)