ActualitatOpinió

“Escolti doctor, tenim un problema amb ell, amb en Joaquim. Sembla desorientat des de fa un temps, li costa prendre decisions i s’ofèn quan intentem un acostament. Per més que ens esforcem ens acusa de no voler-ho. Constantment, ens amenaça amb anar-se’n, dividint per la meitat l’apartament. Ja li hem dit que això no pot ser, li prometem escoltar-més i gastar-nos més diners en ell, però res sembla ser suficient per evitar el seu enuig.

Es mostra constantment dubitatiu i va dubtar de si anar a Tarragona per l’únic motiu que també hi anàvem nosaltres. Al final hi va anar i semblava molt feliç fotografiant i cantant entre tots, encara que vàrem  patim alguns desaires d’última hora, que ja portava preparats per a l’ocasió. ”

Desaires i rebequeries. (Crònica Global, 4 de juliol del 2018)