ActualitatOpinió

“A Catalunya estem patint la irresponsabilitat d’uns senyors i senyores que reconeixen que ens han mentit. Fa uns dies una consellera del Govern de Puigdemont, la senyora Ponsatí, reconeixia públicament, sense rubor, entre els riures i aplaudiments dels seus seguidors, que el procés, sobretot en la seva fase més desmesurada, era un farol; havien jugat una partida de pòquer i van intentar enganyar l’altre jugador, en aquest cas, entenc, el Govern de l’Estat. El farol ha suposat que part dels seus companys de files estiguin en presó provisional, que s’apliqués per primera vegada l’article 155 de la Constitució i que la societat catalana es trobi absolutament fracturada. El farol ens ha sortit caríssim, sobretot a la ciutadania catalana, també al legítim projecte independentista.”

Del “farol”a la política. (El País, 18 de juny de 2018)